HOME

Instalator autorizat Luk Install

Ai o urgenta, cauti un instalator autorizat ?

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre pentru orice tip de lucrari. Oferim GARANTIE pentru interventiile instalatorilor nostri. Asiguram interventii rapide si sigure pentru Bucuresti si judetul Ilfov.

Apelati cu incredere la echipa noastra de instalatori autorizati ANRE. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Asiguram o gama larga de servicii in instalatii sanitare, termice, centrale termice sau urgente din orice categorie specificata. Oferim garantie pentru fiecare.

Servicii profesionale instalator autorizat

Luk Install va ofera rapid un instalator autorizat in Bucuresti, pentru interventii asupra instalatiilor termice, sanitare sau remedierea avariilor la instalatii. Intervenim prompt cu echipe de instalatori cu o bogata experienta tehnica.

Instalatori Bucuresti

Avem deschis NON STOP pentru URGENTE intalatii. Intervenim cu un instalator autorizat pentru toata gama de instalatii.

Garantie lucrari

Acordam garantie pentru toate lucrarile efectuate de echipa noastra.

Oriunde in Bucuresti

Intervenim rapid cu instalatori autorizati oriunde in Bucuresti si judetul Ilfov.

Parteneri de incredere

Alegem sa lucram cu parteneri de incredere astfel incat sa avem garantia unor lucrari profesionale ce au la baza expertiza tehnica specializata.

LUK INSTALL este partener ROMSTAL și fiecare client poate beneficia de pana la 25% reducere pe toate materialele Romstal.

Garanție de la 1-5 ani pentru fiecare lucrare în parte, execuție rapida pentru a micșora deranjul, prețuri reale și corecte, pentru fiecare lucrare in parte se oferă certificat de garanție, factura și chitanța.

Luk Install este partener Media cu Info Max Europa.

romstal partener

Cauti urgent un instalator Bucuresti?

Echipa noastra este compusa din instalatori cu o bogata experienta in domeniul instalatiilor. Venim in sprijinul dumneavoastra cu sfaturi si solutii tehnice, moderne, eficiente si optimizate pentru bugetul dumneavoastra. Garantam fiecare interventie a instalatorilor nostrii.

Urgentele pot aparea oricand si oriunde iar pentru asta firma noastra are pregatit un instalator cu disponibilitate non stop.

  • inlocuire rapida tevi sparte;
  • inlocuire calorifere cu probleme sau robineti;
  • montaj centrale termice si instalatii termice;
  • montaj obiecte sanitare.
instalator autorizat
urgente instalatii

Interventii rapide cu instalatori autorizati

Intervenim in cel mai scurt timp cu echipe de instalatori autorizati pentru toata gama de lucrari la instalatiile sanitare, termice. Va oferim solutii fiabile pentru lucrarile la care participam cu tehncienii nostrii. Instalator Bucuresti si ilfov in regim de urgenta asigurat de firma LUK Install.

Nou publicat pe Blog!