instalator non stop

Instalator NON STOP – Urgente instalatii

Ai nevoie urgent de instalator?

Stim cat de important devine instalatorul in cazul unei avarii la instalatiile sanitare sau termice. Avem pregatita o echipa pentru interventii non stop in caz de urgente instalatii.
Fiecare minut conteaza atunci cand vorbim despre avarii majore la instalatiile din caminul dumneavoastra. Ne mandrim cu promptitudinea cu care ajungem la locatie, cu diagnosticarea rapida a problemei, cu instalatiile realizate de echipa noastra si cu actionarea si solutionarea rapida si eficienta asupra avariilor.

Instalator Non stop pentru TINE

DA avem pregatit un instalator cu disponibilitate non stop pentru urgenetele ce numai necesita amanare. Serviciul nostru de urgente instalatii, functioneaza NON STOP pentru dumneavoastra.

Intervenim rapid in caz de:

  1. Tevi sparte;
  2. Calorifere cu probleme;
  3. Tevi infundate;
  4. Centrale in avarie;
  5. Canalizare cu probleme.

De ce noi?

  1. Constatare gratuita;
  2. Interventii sigure;
  3. Echipamente profesionale;
  4. Rapiditate in interventii;
  5. Garantie si suport profesional.
instalator non stop

Solutii fiabile si urgente

Suntem gata sa raspundem non-stop cu instalatori autorizati ANRE si calificati pentru interventii in domeniul instalatiilor sanitare instalatiilor electrice, instalatiilor termice si de aer conditionat. Luk Install intervine in cel mai scurt timp asupra tuturor avariilor la care suntem solicitati indiferent de ora la care ne sunati.

Preturi corecte pentru interventie

După evaluarea situației problematice a instalațiilor, respectiv identificarea soluției optime, alături de materialele de schimb și echipamentele profesioniste necesare, vă transmitem pretul serviciilor prestate, la termenul stabilit imediat după expertiza specializată. Pentru clientii nostrii avem preturi speciale oferindu-va reduceri substantiale la interventii.

Ai o urgenta la instalatii?

Suna-ne rapid pentru - un instalator non stop

0743 697 295